Toss A Coin To Your Witcher



Hello everyone,

First of all, I would like to wish you Happy New Year 2020 - which I believe, that this year is going to be such a great success for all us and the year of dreams coming true!

Secondly, I hope that you have seen Netflix's Witcher series already. Also, you could have noticed a new video on my YT channel, regards to Witcher topic:



This video is based on the Netflix and Witcher 3 trailers merged together as one. This is a Czech version of a recent popular song called: Toss a Coin To Your Witcher - Jaskier song.

Here are the Czech lyrics:

…až na kraj světa jde, rve se s démony, co nutí tě k pláči a zarmoucení
Elfy zahání zpátky do ohrad, do vzdálených kopců, jak velí řád
A ty neřáde, jen drtíš jeho hruď on lidstvo jen chrání, tak hradbou mu buď
To je příběh můj, má být šampiónem zván, vždyť přemohl zlo, tak naplň mu džbán
Tak dej groš Zaklínači, no tak nebuď skoupý, no tak nebuď skoupý Tak dej groš Zaklínači, Vždyť lidstvo jen chrání Tak dej groš Zaklínači, no tak nebuď skoupý, no tak nebuď skoupý Tak dej groš Zaklínači, Vždyť lidstvo jen chrání Tak dej groš Zaklínači, no tak nebuď skoupý, no tak nebuď skoupý Tak dej groš Zaklínači, Vždyť lidstvo jen chrání

I hope you like this version too and even more the show! I'm so looking forward to the next season which seems to be planned in 2021 - a long time to wait.

In the meantime, please, write in the comments what do you think about Season One of Netflix's Witcher Series. Triss, Ciri and Yennefer! :)

Have a good day everyone and amazing new year!

Kind Regards,
Lucas


No comments

Powered by Blogger.